Η κορυφαία φιλοξενία μεταπωλητών στον κλάδο

Η έναρξη της μεταπώλησης είναι γρήγορη και εύκολη

Η έναρξη της μεταπώλησης είναι γρήγορη και εύκολη

παρέχουμε υψηλής ταχύτητας, αλλά όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με επιτυχία την πώληση. Απλώς εγγραφείτε για το πακέτο σας, εγκαταστήστε το WHMCS στον ιστότοπό σας με 1 κλικ, εισάγετε κάποια βασική διαμόρφωση και θα μπορείτε αμέσως να αρχίσετε να παρέχετε υπηρεσίες. Δεν υπάρχει περίπλοκη ρύθμιση διακομιστή ή δικτύου. Χωρίς κωδικοποίηση ή λογισμικό για λήψη!

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Ρυθμίστε εύκολα τον ιστότοπό σας υψηλής ταχύτητας χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ή τεχνική γνώση. Διαχειριστείτε όλο το περιεχόμενο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους τομείς σας ακριβώς μέσα στην πλατφόρμα μας. Δημιουργήστε δυναμικά διαδικτυακά καταστήματα που προστατεύονται με δωρεάν και αυτόματο SSL που κατατάσσονται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης!

Εξατομικευμένη ασφάλεια

Η ασφάλεια για τον ιστότοπό σας δεν είναι γάντι «ένα μέγεθος για όλους». Χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη ασπίδα ασφαλείας, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία μηχανικής μάθησης για την προληπτική προστασία του μοναδικού ιστότοπού σας από απειλές / επιθέσεις. Από τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο έως την αυτόματη επιδιόρθωση εφαρμογών, σας καλύπτουμε.

Ανώτατη αξιοπιστία

Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να φτάσουν στον ιστότοπό σας, είναι άχρηστο. Ο χρόνος διακοπής δεν κοστίζει μόνο εσείς που χάσατε έσοδα, αλλά μπορεί επίσης να μειώσετε τη φήμη σας και να βλάψετε την επωνυμία σας. Πιστεύουμε ότι κάθε ιστότοπος, ανεξάρτητα από το μέγεθος,

Η έναρξη της μεταπώλησης είναι γρήγορη και εύκολη

παρέχουμε υψηλής ταχύτητας, αλλά όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε με επιτυχία την πώληση. Απλώς εγγραφείτε για το πακέτο σας, εγκαταστήστε το WHMCS στον ιστότοπό σας με 1 κλικ, εισάγετε κάποια βασική διαμόρφωση και θα μπορείτε αμέσως να αρχίσετε να παρέχετε υπηρεσίες. Δεν υπάρχει περίπλοκη ρύθμιση διακομιστή ή δικτύου. Χωρίς κωδικοποίηση ή λογισμικό για λήψη!

Βημα 1

Αγοράστε τον dedicated-rootserver

Βημα 2

Κάνετε εγκατάσταση το virtualizor

Βημα 3

Κάνετε εγκατάσταση το Plesk control

Βημα 4

Εγκαταστήστε τον ιστότοπο WHMCS

Βημα 5

Προσδιορίστε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας

Κερδίστε χρήματα φιλοξενώντας τους δικούς σας πελάτες

Εξασφαλίστε ισχυρές αποδόσεις επένδυσης παρέχοντας στους πελάτες σας premium, υψηλής ταχύτητας φιλοξενία, που εξασφαλίζεται με τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης και πάντα online! Μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας τιμές και 100% λευκή ετικέτα τα πάντα. Οι πελάτες σας θα λατρέψουν την αύξηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας που παρέχετε με τη δική σας επωνυμία.

Διαχειριστείτε εύκολα τους πελάτες με τον πίνακα whmcs

Διαχειριστείτε όλους τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας τον απλό πίνακα ελέγχου Whmcs  Ρυθμίστε νέους λογαριασμούς και εγκαταστήστε. Δώστε στους πελάτες σας τη δική τους μοναδική σύνδεση ή διαχειριστείτε σχεδόν τα πάντα για αυτούς. Επωνυμία του πίνακα ελέγχου με το λογότυπό σας και πολλά άλλα!

Σας παρέχουμε αξιόπιστο Uploads, Downloads, & Backups

Βλέπετε τα στατιστικά στοιχεία που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία χρήστη

Κάνουμε την Ασφάλεια και το απόρρητο μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρέχετε υποστήριξη για τους πελάτες μου?

Αν και είναι ευθύνη του Μεταπωλητή να παρέχει στους πελάτες του υποστήριξη, η ομάδα μας είναι πρόθυμη να σας βοηθήσει να επιλύσετε προβλήματα. Απλώς υποβάλετε ένα εισιτήριο με τις πληροφορίες και θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες σας θα μείνουν ευχαριστημένοι.

Μπορώ να έχω διακομιστές ιδιωτικού ονόματος;
Ναι, η υπηρεσία φιλοξενίας μεταπωλητών είναι 100% λευκή ετικέτα. Μόλις εγγραφείτε, θα μπορείτε να ρυθμίσετε ιδιωτικούς διακομιστές ονομάτων για τον τομέα σας. Εάν εγγραφείτε ή μεταφέρετε τον τομέα σας σε εμάς, μπορούμε να τους δημιουργήσουμε για εσάς. Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει να σηκωθείτε και να ξεκινήσετε .
Πώς μπορώ να εγγράψω τομείς για τους πελάτες μου;

Όλοι οι λογαριασμοί μεταπωλητών συνοδεύονται από δωρεάν λογαριασμό μεταπωλητή τομέα. Υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης για να αποκτήσετε τη δική σας ρύθμιση όπου μπορείτε να εγγραφείτε πάνω από 1000+ TLD για τους πελάτες σας με μειωμένη τιμή.

Μπορώ να πωλήσω τους πόρους μου;

Ναι – μπορείτε να υπερπωλήσετε το χώρο στο δίσκο και το εύρος ζώνης και να προσφέρετε στους πελάτες σας όσους τομείς, λογαριασμούς email κ.λπ. επιθυμείτε.

Πώς χρεώνω τους πελάτες μου;

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το WHMCS για να αυτοματοποιήσετε την επιχείρησή σας στο web hosting. Τα πακέτα συνοδεύονται από δωρεάν άδεια και μπορείτε να προσθέσετε τα άλλα πακέτα μας

Πρέπει να επιλέξω Dedicated servers αντί reseller Hosting;

Ένα Dedicated servers σάς δίνει πρόσβαση στον προσωπικό σας διακομιστή,
έναν που χωρίζεται σε πολλούς εικονικούς διακομιστές με εκχωρημένους πόρους
(χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης) καθώς και ένα προεγκατεστημένο
λειτουργικό σύστημα (OS) της επιλογής σας και με το Plesk control Panel. Για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων
που επιθυμούν να μεγαλώσουν και να επεκταθούν, συνιστάται ένα Dedicated servers  ο ιστότοπός σας είναι πολύ μεγάλος  επωφεληθεί από την Dedicated Server Hosting,
ένα Dedicated Server Hosting είναι η σωστή επιλογή για εσάς.